Home » Innovatie » Digital learning platform maakt leren toegankelijker
Sponsored

Door de dreigende inflatie hebben bedrijven vandaag slechts zeer beperkte budgetten voor leren en ontwikkeling (L&D). Toch beseffen velen onder hen hoe belangrijk het is om medewerkers leermogelijkheden te blijven bieden. Daarom ontwikkelde Xylos OASE, een gebruiks- én budgetvriendelijk digital learning platform.Nhu Truong, Head of Digital Learning Products, legt uit.

Welke content types vindt men zoal terug op OASE?

“In ruil voor een klein maandelijks bedrag per gebruiker krijgen je medewerkers toegang tot een zeer breed platform waar ze aan de hand van video’s, webinars, voorgestelde leerpaden of tips & tricks leren om hun Microsoft 365-toepassingen maximaal te gebruiken. Hierdoor is opzoeken op verschillende locaties zoals Youtube, webinars, Microsoft docs, forums,… verleden tijd. Alles is gecentraliseerd in één platform. Bedrijven krijgen ook de mogelijkheid om eigen bedrijfsspecifieke content op het platform te plaatsen voor hun eigen medewerkers. Indien je toch meer op zoek bent naar een op maat gemaakte e-learning, kunnen onze collega’s van Neo Learning dat samen met jou van A-Z uitwerken. We hebben ook al heel wat algemene e-learnings ter beschikking rond populaire onderwerpen zoals GDPR, digitaal welzijn en cybersecurity die je ‘off the shelf’ kan kopen.”

OASE is erg intuïtief en in gebruik vergelijkbaar met Netflix.

Nhu Truong, Head of Digital Learning Products Xylos
Wat maakt het platform zo gebruiksvriendelijk?

“OASE is erg intuïtief en in gebruik vergelijkbaar met Netflix. Je geeft je voorkeuren in en krijgt vervolgens automatisch suggesties van mogelijk interessante video’s en topics. Daarnaast doen we door middel van artificiële intelligentie ook voorstellen op basis van je gedrag op het platform. Ons doel is om die suggesties nog meer proactief te maken aan de hand van wat iemand op dat moment doet in bijvoorbeeld PowerPoint. Zo helpen we om medewerkers nog meer te ontlasten. In dat kader zijn we alvast volop data aan het verzamelen. Bovendien zit OASE geïntegreerd in leeromgevingen zoals Teams en in je Office 365-applicaties zoals Word, PowerPoint, Outlook en Excel, waardoor je daar zelfs niet moet uitgaan om toegang te krijgen tot het platform.”

Veel bedrijven kampen met een gebrek aan motivatie bij werknemers om zelfstandig te leren. Hoe bieden jullie daar een antwoord op?

“Xylos heeft een uitgebreid multidisciplinair team met enorm veel ervaring in marketing, customer succes en user experience dat voor ieder bedrijf een doelgerichte leercampagne kan uittekenen. Daarnaast passen we de leertrajecten aan op basis van de doelstellingen en prioriteiten van je bedrijf of afdeling. Tot slot bieden we ook een pool van digital coaches aan indien je een persoonlijkere aanpak verkiest of nodig hebt.”


Zelf ervaren wat OASE voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan nu een gratis demo-account aan via https://oase-office.eu/gratis-demo-account

Next article